Klinikken

Vision

Klinikken har ligget i Rødovre Centrum siden 1989 og blev pr. 1 maj 2019 overtaget af nye ejere. Vores vision er at være en klinik for fysioterapi, hvor mennesker kan få hjælp til en bedre hverdag ved at give dem en viden om, hvordan man bruger kroppen mere hensigtsmæssigt i dagligdagen og i forbindelse med motion, idræt og sport.
Vi ønsker at hjælpe mennesker til forebyggelse af skader og øget sundhedsfremme ved samarbejde og tæt dialog med den enkelte patient.

Det er vores mål at være kendt for at give fysioterapeutisk behandling af høj faglig standard og vil være en vigtig medspiller indenfor fysioterapeutisk behandling og træning i såvel lokalområdet som omkring Rødovre kommune.
Vi ønsker vores klinik kendetegnes ved et venligt og imødekommende personale samt et rart sted at komme.
Vi tilbyder en bred vifte af fysioterapi med forskellige specialer og er den naturlige samarbejdspartner for enhver person, institution eller virksomhed, der arbejder for sundhed.

Vi er en moderne fysioterapiklinik med 12 autoriserede fysioterapeuter der tilbyder sundhedsydelser med og uden sygesikringstilskud. Dette betyder, at du kan blive behandlet uanset om du har eller ikke har en henvisning fra lægen.

 

Adresse

Klinikken er beliggende på lægegangen 1. sal nr. 203 opgang K overfor Krone Apotek. Indgang R eller T er tætteste indgange til centeret.

Tidsbestilling

Kontakt os på 3670 3136 for tidsbestilling, afbud eller generelle spørgsmål om behandlingsmuligheder, træningstilbud o.lign.

Find vej

Find vej til klinikken hvad enten du kommer med bus, bil eller på cykel. Klik på ikonet og bliv hjulpet på vej.

Åbningstid

Klinikken har åbent mandag-torsdag: 07:00-18:30 og fredag: 07:00-15:00 Telefontid alle hverdage imellem 08:30-13:30

Oversigt over behandlingsformer

Fysioterapi

Akut fysioterapi

Osteopati

Indlægssåler

Akupunktur

Idrætsklinik

Adgangsforhold

Rødovre Centrum er som det eneste indkøbscenter tilmeldt mærkeordningen: God Adgang.

Klinikken har fokus på de fysiske adgangsforhold og har niveaufri adgang til alle faciliteter.

Opgang overfor apotek

Det er muligt at komme fra stueetagen via trapper eller elevator. På 1. sal ligger klinikken til højre for enden af gangen.

Opgang overfor Aveny

Det er også muligt at komme fra stueetagen via trapper eller elevator overfor Aveny. På 1. sal ligger klinikken til højre for enden af gangen.

Handicaptoilet

Klinikkens patienttoilet er ikke egnet for kørestolsbrugere. Der henvises til handicaptoilettet for enden af lægegangen.