Klinikken

Vision

Vores vision er at være en klinik for fysioterapi, hvor mennesker kan få hjælp til en bedre hverdag ved at give dem en viden om, hvordan man bruger kroppen mere hensigtsmæssigt i dagligdagen og i forbindelse med motion, idræt og sport.
Vi ønsker at hjælpe mennesker til forebyggelse af skader og øget sundhedsfremme ved samarbejde og tæt dialog med den enkelte patient.

Det er vores mål at være kendt for at give fysioterapeutisk behandling af høj faglig standard og vil være en vigtig medspiller indenfor fysioterapeutisk behandling og træning i såvel lokalområdet som omkring Rødovre kommune.
Vi ønsker vores klinik kendetegnes ved et venligt og imødekommende personale samt et rart sted at komme.
Vi tilbyder en bred vifte af fysioterapi med forskellige specialer og er den naturlige samarbejdspartner for enhver person, institution eller virksomhed, der arbejder for sundhed.

Vi er en moderne fysioterapiklinik med 12 autoriserede fysioterapeuter der tilbyder sundhedsydelser med og uden sygesikringstilskud. Dette betyder, at du kan blive behandlet uanset om du har eller ikke har en henvisning fra lægen.

 

Oversigt over behandlingsformer

Indlægssåler

Senfølger kræft

Idrætsklinik

Adgangsforhold

Rødovre Centrum er som det eneste indkøbscenter tilmeldt mærkeordningen: God Adgang.

Klinikken har fokus på de fysiske adgangsforhold og har niveaufri adgang til alle faciliteter.

Opgang overfor apotek

Det er muligt at komme fra stueetagen via trapper eller elevator. På 1. sal ligger klinikken til højre for enden af gangen.

Opgang overfor Aveny

Det er også muligt at komme fra stueetagen via trapper eller elevator overfor Aveny. På 1. sal ligger klinikken til højre for enden af gangen.

Handicaptoilet

Klinikkens patienttoilet er ikke egnet for kørestolsbrugere. Der henvises til handicaptoilettet for enden af lægegangen.

Behov for hjælp

Kontakt os i dag