Massage

Afspændende og fysiurgisk massage

Behandlingen

Du kan bestille 25 minutter eller 50 minutters behandling på klinikken. Der er mulighed for klippekort eller gavekort såfremt du ønsker at glæde dig selv eller en du holder af.

Fokus på fysioterapi

Fordelen ved at massagen varetages af en fysioterapeut studerende er dennes kendskab til anatomien og fysiologien samt evnen til at supplere massagen med yderligere behandlingstiltag og øvelser fx strækøvelser.

Priser

Du kan spare penge på behandlingerne ved klippekort, hvor du får rabat ved køb af flere behandlinger. Se priserne her.

Afspændende massage

Massagen er en behagelig massage, der henvender sig til dig, der gerne vil have velvære, og som føler dig træt og spændt i muskler og sener. Hele kroppen arbejdes igennem med blide greb og strygninger. Der er lagt vægt på ren afslapning, hvor kroppen har mulighed for at koble af og lade op. Den afspændende massage virker afstressende og er med til at  give dig ro i sindet, og som gerne vil forkæle krop og sjæl.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående behandling af øm og spændt muskulatur og er effektiv, hvis du er træt og har overbelastet musklerne. Efter massagen vil du føle dig mere afstresset og mindre anspændt.

Fysiurgisk massage betegnes også sportsmassage mange steder og massagen kan være god til dig, som har trænet hårdt og har brug for at blive løsnet lidt op eller et godt supplement hvis du er i gang med at komme dig efter en muskulær skade.