Massage

Afspændende og fysiurgisk massage

Fokus på fysioterapi

Da massagen varetages af en fysioterapeut studerende er fordelen kendskabet til anatomien og fysiologien samt evnen til at supplere massagen med yderligere behandlingstiltag fx instruktion i relevante øvelser som forebyggende tiltag.

Afspænding og velvære

Du kan supplere en igangværende behandling på klinikken med massage eller blot for afspænding og ren velvære.
Det er muligt at bestille behandling af 25 minutter, 50 minutter, klippekort eller gavekort.

massage_fysioterapi

Afspændende massage

Massagen er en behagelig massage, der henvender sig til dig, der gerne vil have velvære og føler dig træt eller spændt i muskler og sener. Hele kroppen arbejdes igennem med blide greb og strygninger. Der er lagt vægt på ren afslapning, hvor kroppen har mulighed for at koble af og lade op. Den afspændende massage virker afstressende, er med til at give ro i kroppen.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en mere dybdegående behandling af øm og spændt muskulatur. Den er effektiv, hvis du er træt og har overbelastet musklerne. Efter massagen vil du føle dig mere afstresset og mindre anspændt.

Fysiurgisk massage betegnes også sportsmassage mange steder og massagen kan være god til dig, som har trænet hårdt og har brug for at blive løsnet lidt op eller et godt supplement hvis du er i gang med at komme dig efter en muskulær skade.

Massage_fysioterapi