Akupunktur

Akupunktur i klinikken

En enkelt af klinikkens fysioterapeuter supplerer hans behandling med akupunktur. Akupunkturen udvider vores behandlingskompetencer, og hjælper med at komme dybere ind i forståelsen af kroppens niveauer og balancer.

På klinikken er det Jan der benytter akupunktur.

Behandlingen

Akupunktur er en gren af den traditionelle kinesiske medicin. Når du får akupunktur, får du stukket tynde, sterile nåle overfladisk ind i huden i særlige punkter på kroppen.

Filosofien bag akupunktur er, at smerter og sygdomme kan opstå pga. ubalancer i din krop. Nålene påvirker og hjælper til at stabilisere denne balance, og det kan være svært ud fra et videnskabelig synspunkt at påvise, hvordan det præcis virker. Metoden har dog været taget ind i vestlig medicin, fordi man ser overvejende positive resultater. Akupunktur bruges til at forebygge eller behandle sygdomme eller til bedøvelse og smertelindring.

Akupunkturbehandlingen foregår i forbindelse med og/eller som supplement til en behandling hos fysioterapeuten.

Ved selve behandlingen får du indsat tynde, sterile nåle med en diameter på 0,2-0,3 mm i forskellige akupunkturpunkter i huden. Nålene vil sidde i din krop i stykke tid, så de får lov at virke. Det er bedst, hvis du ligger ned under akupunkturbehandlingen.

Priser på akupunktur

Ydelse Pris
Akupunktur i tillæg til normalbehandling
80 kr.

Behandlingen er udenfor sygesikringen og der ydes derfor ikke tilskud.